Det Siger Kunderne

Fantastisk service

5,0 rating
juni 21, 2019

virkelig hurtig service, jeg havde problemer med en kjole jeg skulle bruge dagen efter. Hun kiggede på kjolen som hun så sagde der ikke var noget galt med. Men hun kunne ikke nænne at jeg skulle til fest i en krøllede kjole, så derfor strøg hun min kjole. Alt i alt kostede det ingen ting, vil bestemt anbefale hende til alle mine venner og bekendte der har døj med tøjet.

Lea

Response from byMissMary

Tak for stjernene – men jeg kunne jo ikke lade dig gå til galla i en krøllet kjole. Jeg ønsker dig rigtig god fest.

Fantastisk service!

5,0 rating
juni 4, 2019

Dorthe har ydet en helt fantastisk service og har opfyldt et stort ønske i forbindelse med mit bryllup.

Kristina

Response from byMissMary

Jeg var glad for at kunne hjælpe dig, så jeres bryllup blev helt perfekt.

Super dygtig

5,0 rating
maj 14, 2019

Dorthe giver altid en god service og laver super fine ting

Jogi-horses

Response from byMissMary

Jeg siger mange tak for de fine ord og ser frem til vores fortsatte samarbejde. Hilsen Dorthe

Smukkeste dåbskjole

5,0 rating
maj 7, 2019

Dorthe forvandlede min brudekjole på fineste vis og vi har nu den smukkeste dåbskjole i familien, som vores søn bar til sin dåb. Dorthe har udført et fantastisk stykke arbejde og var god til at lytte til vores ønsker, og kom samtidig med gode råd og idéer. Vi er så glade for at vi valgte, at få Dorthe til at trylle og vi elsker, at vi nu har en helt unik dåbskjole. Helt igennem fantastisk!

Stephanie Andersen

Response from byMissMary

Tak for de fine ord – det var en skøn opgave med din smukke kjole. Hilsen Dorthe

Super service og kvalitet!

5,0 rating
april 18, 2019

Dorthe har gennem mere end 15 år broderet navne på vores familiedåbskjole. Det er smukt arbejde og jeg får super god service i forhold til aflevering/afhentning, så det passer i mit travle program.

Anni Melgaard

Response from byMissMary

Mange tak for de pæne ord og jeg ser frem til fortsat at udføre broderier på jeres dåbskjole i fremtiden. Hilsen Dorthe

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%