Det Siger Kunderne

Så flot et resultat

5,0 rating
februar 15, 2020

Fik lavet en dåbskjole af min datters konfirmationskjole & min mors 53 år gammel brudeslør, fik den meste fantastiske, smukke dåbskjole til mit barnebarn.

Dorthe

Response from byMissMary

Jeg siger tak for Rosen og dejligt, at du er tilfreds med resultatet. Hilsen Dorthe

Dåbskjole

5,0 rating
november 22, 2019

Dorthe har stået for at omsy min brudekjole til en helt fantastisk dåbskjole.
Hele vejen gennem processen har hun været fantastisk til at lytte til mine ønsker og samtidig give sin mening i forhold til hvad der ville blive godt og skidt min kjole taget i betragtning, hvilket har resulteret i en dåbskjole der er endnu bedre end jeg havde turde forestille mig

Malene

Response from byMissMary

Mange tak for de flotte ord.

Strømpebånd

5,0 rating
september 3, 2019

Dorthe har lavet det fineste blå strømpebånd, ligesom jeg ønskede det med en bestemt tekst. Hun kunne ikke love noget, men lykkedes med det i sidste ende, og resultatet blev fantastisk flot. Tak for god service! Jeg vil varmt anbefale dig til andre.

Annika

Response from byMissMary

Hej Annika
Jeg siger mange tak for de fine ord..
Hilsen Dorthe, Miss Mary

Tidsnød, men det lykkedes

5,0 rating
juli 29, 2019

Jeg var i tidsnød og skulle have lavet en strømpebånd til en polterabend om 5 dage. Dorthe var virkelig venlig og forstående og valgte at bruge sin tid om aftenen på at lave den færdig, så jeg kunne få den hurtigst muligt.
Tusind tak for din tid og hjælp.

Katja Julie

Response from byMissMary

Jeg er glad for , at du ringede, så jeg kunne nå at hjælpe dig.
Din ordre er på færdig og du kan forvente at modtage den på onsdag.
Rigtig god polterabend.
Hilsen Dorthe

Fantastisk service

5,0 rating
juni 21, 2019

virkelig hurtig service, jeg havde problemer med en kjole jeg skulle bruge dagen efter. Hun kiggede på kjolen som hun så sagde der ikke var noget galt med. Men hun kunne ikke nænne at jeg skulle til fest i en krøllede kjole, så derfor strøg hun min kjole. Alt i alt kostede det ingen ting, vil bestemt anbefale hende til alle mine venner og bekendte der har døj med tøjet.

Lea

Response from byMissMary

Tak for stjernene – men jeg kunne jo ikke lade dig gå til galla i en krøllet kjole. Jeg ønsker dig rigtig god fest.

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%